ROTOR DOO, Subotička 79, 21000 Novi Sad.

021/6369-088

O nama

32 godine kasnije

Naša priča

Kompanija ROTOR svoje poslovanje započinje krajem prošlog veka, tačnije 21.09.1990. godine. U samom početku smo se bavili proizvodnjom i prodajom elektroagregata i to nam je bila osnovna delatnost. Shodno osnovnoj delatnosti 1996. Godine, odlučili smo da proširimo elektro sektor ulaskom u svet rasvete i postajemo uvoznici izvora svetla i svetiljki kompanije General Electric Lighting. Delatnost ubrzo proširujemo na veleprodaju i maloprodaju boja i lakova, a tokom tih godina ekspanzije smo stvorili razgranatu mrežu prepoznatljivih prodavnica na teritoriji Novog Sada i okoline. U godinama koje slede, preko manjeg centra građevinskog materijala tj farbara, za ovih preko 30 godina uspešnog poslovanja, kompanija ROTOR izrasla je u efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovni sistem.

Osnovna delatnost firme sada je prodaja kompletnog asortimana građevinskog materijala za izvođenje hidroizolaterskih, fasaderskih, finih i završnih radova, elektro opreme, opreme za vodoinstalatere kao i prodaju materijala iz oblasti sve modernije i prisutnije “suve gradnje”.

Uz ovo, cilj našeg preduzeća jeste da kupcu pružimo mogućnost da na jednom mjestu dobije sav potreban materijal uz obezbijeđivanje punog logističkog servisa.

Kompanija ROTOR se kao distributer građevinskog materijala pojavljuje u nekim od najvećih projekata u Republici Srbiji. 

Pogledajte realizovane projekte

Preduzeće je takođe, na sebe preuzelo obavezu da kupcu obezbedi vrhunski kvalitet robe i usluge.

Danas zapošljavamo oko 50 radnika, uključujući i menadžerski tim koji efikasno i efektivno obavlja sve zadatke, koje pred njega postavlja sve zahtevnije tržište.

Pored poslovno-prodajnog centra u Novom Sadu i 5 maloprodaja u samom gradu, našu mrežu čine još 6 poslovnica u okolini Novog Sada. Kompanija ROTOR izdržala je sve izazove koje je tržište, kako lokalno, tako i regionalno diktiralo u proteklom periodu. Nalazimo se na beloj listi poreskih obveznika i redovno izmirujemo sve obaveze prema lokalnoj samoupravi i državnim institucijama.

Poslujemo ostvarujući likvidnost, solvetnost i profit, što nas čini jednom od uspešnijih firmi u našem sektoru kako na lokalnom tako i na regionalnom tržištu.

VIZIJA

Efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovni sistem, lider u prodaji svih vrsta građevinskih materijala i pružanju usluga u građevinskom sektoru.

MISIJA

Dostizanje veće ekonomičnosti i efikasnosti poslovanja uz potpuno zadovoljenje zahteva kupca asortimanom i vrhunskim kvalitetom svojih usluga.

Orjentisanost ka kupcima kroz praćenje njihovih zahteva, proširivanjem asortimana i stalnim unapređivanjem kvaliteta prodaje i usluga.

Otvorenost ka svim zainteresovanim stranama – kupcima, dobavljačima i zaposlenima – zaposlenje@rotorns.co.rs